Reglement Inbreng

Welkom bij Aap Noot Mies Kinderkleding ♥duurzaam geluk.

Reglement Inbreng

Kleding kan op afspraak worden ingebracht in dozen/tassen die niet retour hoeven. Vanaf januari voorjaar/zomerkleding, vanaf juli najaar/winterkleding. Doordraagkleding kan het gehele jaar door worden ingeleverd. In overleg kan een mix partij diverse seizoenen worden aangenomen.

Bij inbreng doe je ‘afstand’ van de kleding. Aap Noot Mies bepaalt wat er aangeboden wordt en bepaalt de prijs. Wat niet wordt aangeboden gaat naar het goede doel wat op dat moment gangbaar is.

De ingebrachte dames- en kinderkleding moet actueel zijn en er als nieuw uitzien! d.w.z. gewassen, gestreken, niet pillig, niet verwassen, geen vlekken, geen zichtbare stoppages en het mag niet stuk zijn. (Van de inbrenger wordt verwacht dat de kleding thuis al nauwkeurig is uitgezocht!). Hou het tegen het daglicht om vlekjes beter te kunnen zien.

Ondergoed (uitgezonderd nieuw) wordt niet ingenomen. Sokken + maillots alleen als ze nog nieuw zijn. Maillots in nieuwstaat is ook akkoord. Schoenen/laarzen mogen ook als ze actueel en heel zijn (deze moeten echter wel schoongemaakt/gepoetst zijn).

Schaatsen, sportkleding, carnavalskleding, tassen, shawls, speelgoed en boeken kunnen ook worden ingebracht.

Uw kleding verblijft hier op eigen risico. Aap Noot Mies Kinderkleding is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies en/of schade aan uw kleding.

Als de kleding een paar maanden in de webshop is gepresenteerd kan het worden afgeprijsd. Na een lange periode gaat alle kleding die niet verkocht is naar het goede doel . De helft van de opbrengst is voor u, d.w.z. 40% voor de inbrenger, 39% voor de winkel en 21% voor de belasting. Uiteraard kunt u het tegoed ook gebruiken om te shoppen en het te laten verrekenen. Verkocht waar wordt maandelijks uitbetaald.

Het voordeel van inbreng bij Aap Noot Mies Kinderkleding is dat het geruime tijd wordt aangeboden. De kans op verkoop wordt zo veel groter.

Kleding kan worden aangeboden door het persoonlijk te brengen (op afspraak), of per post worden toegezonden. Graag voorzien van uw naam, emailadres en Iban nummer.

De kleding kan verzonden worden naar:

ANM Kinderkleding tav Rosita Elizen, Wielingen 17, 7333 HS te Apeldoorn

Fijn om elkaar verder te helpen! Duurzaam geluk.